Vrijwilligers

Vrijwilliger bij Thuiszorg Aura

Bij Thuiszorg Aura werken al onze medewerkers met veel passie en liefde voor de mensen die het écht nodig hebben. Stuk voor stuk mensen die zich enthousiast inzetten voor het levensgeluk van mensen met een beperking. Ben je nieuwsgierig geworden en overweeg je om óók vrijwilligerswerk bij Thuiszorg Aura te doen? Neem dan contact op. We gaan graag met je in gesprek.


Als vrijwilliger doe je er toe!

Bij Thuiszorg Aura zien en ervaren we het dagelijks: als vrijwilliger doe je ertoe. Met de aandacht en steun die jij geeft, kan iemand met een beperking doen of leren doen wat hij of zij zelf graag wil. Vaak kun je net dát extraatje bieden waar familie en begeleiders niet aan toekomen. Ook voor jezelf is vrijwilligerswerk een waardevolle en rijke ervaring. Je ontmoet nieuwe mensen, kunt jezelf ontwikkelen en draagt écht iets bij aan de samenleving. Doe jij met ons mee? Er zijn heel veel mogelijkheden om als vrijwilliger je steentje bij te dragen.

Kennismaken?

Wil jij ook eens bespreken wat het voor jou kan betekenen om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Thuiszorg Aura? Stuur ons dan een e-mail op info@thuiszorgaura.nl en wij nemen contact met je op!

Instagram:

[jr_instagram id="4"]

Contact

Telefoon: 0314 647 489
E-mail: info@aura-care.nl
WhatsApp: 06 10 10 59 25

Laatste Nieuws: