e-Health toepassingen bij Thuiszorg Aura.

Stijgende zorgkosten, grote personeelstekorten en uitgebreidere zorgbehoeften. De noodzaak van vernieuwing in de zorg is al jaren duidelijk. En hoewel er mooie stappen worden gezet, valt er ook nog altijd veel te bereiken.

In samenwerking met Finestri subsidiemanagement en adviesorganisatie Proscoop zet Thuiszorg Aura een grote stap om innovatie binnen de eigen dienstverlening toe te passen met als doel het efficiënter verlenen van zorg aan onze cliënten.

Meer dan ooit is het nodig om te kijken naar de efficiëntie van de eigen dienstverlening. Hoge overheidskosten, inefficiëntie en natuurlijk het Covid-19 virus maken het voor zorgorganisaties lastiger om de cliënten in de zorg te voorzien waar zij recht op hebben. Bij Thuiszorg Aura voelen wij de urgentie om te veranderen. Samen met adviesorganisaties als Proscoop hebben wij als doel om de dienstverlening toekomstbestendiger te maken.

Met welke e-Health toepassingen zijn wij bezig?

Samen met Prosocoop is er een visie ontwikkeld met betrekking tot e-Health toepassingen die 1 op 1 raakvlakken kent met de dienstverlening die Thuiszorg Aura verleend.

In deze visie wordt onder andere e-Health toepassingen geadviseerd die betrekking hebben op de communicatie, veiligheid en medicatie van onze cliënten.

Om deze toepassingen ook in de praktijk te zien zal er ook een bezoek worden gebracht aan het ‘Zlim Thuis’. Dit is een woning voorzien van veel e-Health toepassingen. Zorgorganisaties kunnen dan van dichtbij zien hoe de werking ervan in de praktijk is.

Meer weten over Zlim Thuis? Zie de website https://www.zlimthuis.nl/.

Instagram:

Contact

Telefoon: 0314 647 489
E-mail: info@aura-care.nl
WhatsApp: 06 10 10 59 25

Laatste Nieuws: